Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

ASTILLEROS DE MALLORCA

Lletra/letra:

ASTILLEROS DE MALLORCA és una empresa que centra la seva activitat en la construcció, la reparació i el manteniment de iots. Fundada l’any 1942, la seva trajectòria està lligada a un procés d’especialització creixent en l’àmplia varietat de labors vinculades al tractament d’embarcacions, com són les relacionades amb la fusteria i la pintura, la maquinària i l’enginyeria mecànica, l’equipament hidràulic i elèctric, la climatització, el revestiment d’interiors o el rigging, entre d’altres. Amb unes instal·lacions que incorporen una àrea operativa de 23.000 metres quadrats, 307 metres de molls per a la reparació de iots i una plantilla propera al centenar de treballadors qualificats en disciplines diverses, la companyia dota, a més, una cartera de serveis complementaris al voltant de l’emmagatzemament, el subministrament de fuel, la neteja i la seguretat, al mateix temps que disposa de capacitat per oferir serveis de restauració, organitzar esdeveniments privats o reunions professionals. És membre de distintes associacions de caire sectorial com ICOMIA Superyacht Group, Balearic Yacht Destination (BYD), l’Associació Espanyola de Grans Iots (AEGY) o SOEMAR, centre tecnològic nacional que actua com a interlocutor en matèria d’innovació amb les distintes administracions públiques. Actualment, l’empresa disposa de certificacions en matèria ambiental (ISO 14001) i manté una cartera d’acreditacions concedides per agències reconegudes d’acord amb les distintes labors que realitza al voltant de la seva activitat principal.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Indústria manufacturera
Clúster
Transport marítim
Indústria emergent
Economia blava
• Àrea d'influència
Sofisticació empresarial
• Mida
Mitjana-empresa

 

i|compromís

ASTILLEROS DE MALLORCA comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Estructura productiva i clusterització’, amb un interès especial en la identificació i aprofitament de les noves oportunitats de creació de valor des d’àmbits d’activitat emergents com són els relacionats amb l’economia blava.
 


Flexibilitat, transparència i orientació al client són els valors diferencials que guien la nostra especialització. A través d’IMPULSA BALEARS reforçam el nostre potencial com a actors rellevants en la indústria nàutica que emergeix en l’entorn del port de Palma.

Diego Colón de Carvajal
Conseller delegat