Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

AUTO VIDAL

Lletra/letra:

AUTO VIDAL és una empresa familiar de quarta generació que opera en l’àmbit de la venda i la reparació de vehicles. Amb pràcticament un segle d’història, destaca per una trajectòria de creixement continuat que, especialment al llarg de la darrera dècada, s’ha materialitzat en una ampliació tant del portfolio de marques representades com dels centres de treball. La millora continua, el desenvolupament empresarial sota criteris de sostenibilitat i el compromís amb el capital humà són alguns del valors principals que identifiquen la seva estratègia de negoci. Actualment, compta amb certificacions de qualitat (ISO 9001) i medi ambient (14001), així com amb el premi Sensia de Mercedes-Benz, a través del qual, la multinacional ha reconegut la qualitat de la seva gestió i servei al client.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Comerç i reparacions
• Àrea d'influència
Sostenibilitat ambiental
• Mida
Mitjana-Empresa

 

i|compromís

AUTO VIDAL comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Activació de palanques estratègiques’, especialment a través de les actuacions orientades a posar en valor l’aprofitament del talent i formular propostes estratègiques que contribueixin a millorar l’eficiència ambiental en l’àmbit de la mobilitat.
 
Afrontam els reptes del nostre marc d’operacions actual convençuts que conèixer i satisfer als nostres principals stakeholders, professant un respecte màxim a l’entorn, és clau per garantir l’èxit del negoci. Des d’IMPULSA BALEARS ens mantenem actius en la cerca permanent de noves fórmules per inspirar estratègies empresarials de caire transversal que incorporin la sostenibilitat ambiental com a pilar fonamental.

Andrés Vidal
Director general