Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

ESTEL INGENIERÍA Y OBRAS

Lletra/letra:

ESTEL INGENIERÍA Y OBRAS és un grup empresarial d’enginyeria, serveis tècnics i instal·lacions que opera a nivell internacional. Amb una trajectòria de més de dues dècades, l’empresa ha avançat en la diversificació de la seva cartera, tant de serveis com de clients, des d’una aposta clara per la qualitat, la innovació i l’eficiència. Actualment, compta amb una estructura flexible, integrada per més d’un centenar d’enginyers especialitzats, i una xarxa extensa de filials que operen des de Mèxic, República Dominicana, Jamaica, Miami, Regne Unit, Algèria i l’Orient Mitjà. Des d’un portfolio que acumula més de mil projectes, l’empresa ha reforçat la posició en l’àmbit hoteler, però també en el segment residencial i en el d’obres singulars realitzades en sectors com l’hospitalari i l’educatiu o el ferroviari i l’aeroportuari. Disposa de certificacions en matèria de qualitat (ISO 9001), salut i seguretat en el treball (OSHAS 18001) i medi ambient (ISO 14001).

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Construcció
• Àrea d'influència
Infraestructures
• Mida
Mitjana-Empresa

 

i|compromís

ESTEL INGENIERÍA Y OBRAS comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Capacitat exportadora’, especialment a través de les actuacions dirigides a la formulació de noves propostes estratègiques en matèria d’internacionalització dels serveis i d’exportació de know-how balear.
 

Som conscients de la importància que té per a qualsevol projecte empresarial establir una dinàmica d’evolució contínua que, des de la flexibilitat, l’experiència i el control de gestió, permeti forjar una posició de lideratge, fins i tot en el mercat global. A través d’IMPULSA BALEARS incorporam noves eines per comprendre l’entorn i, al mateix temps, compartim la nostra experiència internacional en grans projectes.

Antonio Ballester
CEO