Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

GARDEN HOTELS

Lletra/letra:

GARDEN HOTELS és una empresa que opera en l’àmbit de l’allotjament turístic. Amb una trajectòria de més de trenta anys en el sector, canalitza la seva activitat sota valors sòlids de qualitat, innovació, cultura de servei i confiança a través de 12 establiments a les illes –nou dels quals se situen al nord-est de Mallorca– i un a Huelva. La conscienciació ambiental i l’aposta per la revitalització de l’agricultura i ramaderia locals guien, actualment, la implantació de les seves polítiques de gestió sostenible i recolzament a la comunitat, a través de la priorització del producte de quilòmetre zero i les col·laboracions que manté amb l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) i Agroilla. Compta amb certificacions en matèria ambiental (ISO 14001, EMAS, Travelife i Travelife Gold), a més dels premis Rethink Hotels en reconeixement al projecte pilot d’economia circular desenvolupat a l’establiment Playa Garden Selection Hotel & Spa (2018) i Innobankia a la millor candidatura sostenible.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Allotjament i restauració
Clúster
Allotjament i turisme
Indústria emergent
Indústries experiència
• Àrea d'influència
Equipaments turístics
• Mida
Gran-empresa

 

i|compromís

GARDEN HOTELS comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Activació de palanques estratègiques’, amb un interès especial en la formulació de nous models de gestió hotelera que apostin per la sostenibilitat ambiental.
 


Conscients de la limitació dels recursos naturals, ens sentim fortament compromesos amb el nostre entorn i patrimoni natural. A IMPULSA BALEARS ens dotam de nous instruments per intensificar la gestió sostenible de tots els nostres establiments.

Gabriel Llobera
Vicepresident executiu