Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

HIERROS Y ACEROS DE MALLORCA

Lletra/letra:

HIERROS Y ACEROS DE MALLORCA és una empresa que centra la seva activitat en la distribució i el subministrament d’acer i altres metalls, així com articles de fontaneria. Acumula una trajectòria de més de sis dècades en el sector i, amb una plantilla superior al centenar de treballadors, manté delegacions a Palma i Manacor, des de les quals inspira estructures, espais i formes més enllà de l’acer a professionals de la construcció, les activitats artístiques i els aficionats al bricolatge. El seu model de negoci es basa en posar en valor l’experiència acumulada, l’oferta d’un producte de qualitat unida a l’excel·lència en serveis i les relacions de confiança establertes amb la seva xarxa de clients. És soci de Cobber Iberia, un grup de distribució global de productes de lampisteria, climatització i calefacció, energies renovables i obra civil present en tot el territori nacional.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Comerç i reparacions
Clúster
Distribució i comerç electrònic
• Àrea d'influència
Infraestructures
• Mida
Mitjana-empresa

 

i|compromís

HIERROS Y ACEROS DE MALLORCA comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Activació de palanques estratègiques’, especialment en les actuacions dirigides a la formulació de noves propostes estratègiques que incorporen la dotació regional d’infraestructures com a requeriment bàsic de competitivitat.
 
Comptam amb una sòlida trajectòria que ens permet adaptar-nos als canvis que afecten, actualment, el sector de la construcció. Des d’IMPULSA BALEARS compartim noves vies per anticipar-nos en la presa de decisions.

Marta Garcés
Directora general