Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

GRUPO IBEROSTAR

Lletra/letra:

GRUPO IBEROSTAR és una empresa multinacional espanyola de caràcter familiar que opera en l’àmbit de l’allotjament turístic. Amb una trajectòria de més de seixanta anys en el sector gestiona 17 establiments a les illes, els quals s’adscriuen a un portfolio de més de 120 hotels de 4 i 5 estrelles a 35 països i un equip humà de més de 32.000 empleats. La seva aposta principal per convertir-se en un referent internacional en turisme sostenible descansa en un model de negoci basat en la qualitat, l’aplicació de conceptes que promouen el benestar personal i la posada en valor dels productes locals, així com una cultura organitzativa oberta que fomenta la innovació i l’aprofitament del talent. Els seus establiments compten amb múltiples certificacions de qualitat (ISO 9001, EFQM), medi ambient (ISO 14001, EMAS), seguretat alimentària (ISO 22000) i seguretat en el treball (OSHAS 18001), entre d’altres. El seu compromís amb el medi ambient i els oceans s’ha consolidat a través del moviment ‘Ona de canvi’, llançat l’any 2017, a través del qual es promou l’eliminació de plàstics d’un sol ús, el consum responsable de peix i la salut costanera. Així mateix, el grup pren com a referent les iniciatives que promouen els organismes nacionals i internacionals en matèria de responsabilitat social corporativa i manté, des de 2011, l’adhesió al Codi ètic mundial per al turisme de l’Organització Mundial del Turisme i al Codi de conducta ECPAT per a la protecció d’infants contra l’explotació sexual en el turisme.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Allotjament i restauració
Clúster
Allotjament i turisme
Indústria emergent
Indústries experiència
• Àrea d'influència
Equipaments turístics
• Mida
Gran-empresa

 

i|compromís

GRUPO IBEROSTAR comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Activació de palanques estratègiques’, amb un interès especial en la formulació de nous models de gestió hotelera que apostin per la sostenibilitat ambiental.

 
 


Com empresa familiar comptam amb uns valors sòlids sobre els quals estenem la nostra actual cultura empresarial a totes les àrees de negoci. A través d’IMPULSA BALEARS enfortim la nostra aposta per la sostenibilitat com a palanca estratègica de competitivitat del nostre grup i, per suposat, del territori en què operam.

Sabina Fluxá
Vicepresidenta & CEO