Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL

Lletra/letra:

MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL és una empresa multinacional que opera en l’àmbit de l’allotjament turístic. Amb una trajectòria de més de sis dècades, gestiona a les illes un total de 33 hotels, els quals s’adscriuen a un portfolio de 390 establiments a més de 40 països del món, sota les marques Gran Meliá Hotels & Resorts, Paradisus by Meliá, Meliá Hotels & Resorts, INNSiDE by Meliá, Sol by Meliá i Tryp by Wyndham. Recolzada en una plantilla propera als 46.000 empleats, la companyia és líder mundial en el segment d’hotels vocacionals, una experiència amb la que s’ha consolidat en el mercat creixent d’hotels urbans i inspirats en l’oci. La seva visió estratègica aposta per la diversificació internacional i la transformació per adaptar-se als reptes globals, com la digitalització o el canvi climàtic. La seva aposta pel turisme responsable, fonamentada en uns valors sòlids com a companyia, li ha permès ser reconeguda com a la tercera hotelera més sostenible del món l’any 2018, segons l’agència d’inversió RobecoSAM, que realitza la composició del Dow Jones Sustainability Index. L’empresa, com a cotitzant en borsa, també forma part de l’IBEX 35 i, segons el Rànquing Merco, és l’hotelera espanyola amb una millor reputació corporativa. Així mateix ha obtingut el premi Rethink Hotels (2018) associat als establiments Calviá Beach The Plaza i Momentum Plaza com a millors projectes de rehabilitació sostenible d’Espanya.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Allotjament i restauració
Clúster
Allotjament i turisme
Indústria emergent
Indústries experiència
• Àrea d'influència
Equipaments turístics
• Mida
Gran-empresa

 

i|compromís

MELIÁ HOTELS INTERNATIONAL comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Activació de palanques estratègiques’, amb un interès especial en la formulació de nous models de gestió hotelera que apostin per la sostenibilitat ambiental.
 

Aspiram a ser reconeguts com un referent mundial en excel·lència, responsabilitat i sostenibilitat. Ser part d’IMPULSA BALEARS ens permet compartir la nostra experiència, enriquir-nos i contribuir des de la nostra posició als compromisos estratègics enfocats a la definició de models per a la creació de valor compartit.

Lourdes Ripoll
VP Responsabilitat Corporativa