Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

GRUPO POLICLÍNICA

Lletra/letra:

GRUPO POLICLÍNICA és una empresa eivissenca d’origen familiar que opera en l’àmbit dels serveis sanitaris especialitzats. Fundada l’any 1969, canalitza la major part de l’activitat a través de les instal·lacions de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, centre que proveeix atenció en més de 40 especialitats mèdiques i que compta amb una plantilla de més de 300 professionals. La seva trajectòria de creixement respon a l’ampliació de la cartera de serveis des de la implementació continuada de les darreres tecnologies i la formació d’un equip humà basada en criteris d’excel·lència. La seva aposta pel turisme de salut es recolza, així mateix, en un departament internacional dedicat, de del qual s’atenen les necessitats específiques de la clientela estrangera. En termes de responsabilitat social corporativa, el grup duu a terme iniciatives formatives, presta les seves instal·lacions sanitàries, dóna material i equipament mèdic i ajuda en la lluita contra el càncer, si bé canalitza els majors esforços a través dels projectes que la Fundació Julián Vilas Ferrer desenvolupa en matèria cultural, social i esportiva per a la societat pitiüsa. Actualment, compta amb certificacions en matèria de gestió de serveis sanitaris (UNE-EN 15224) i qualitat (ISO 9001 i Qualitat turística - Q Turisme de salut). Pertany a la xarxa nacional Spaincares.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Sanitat i serveis socials
• Àrea d'influència
Salut
• Mida
Gran-Empresa

 

i|compromís

GRUPO POLICLÍNICA comparteix amb la fundació coneixement i experiència a través de la iniciativa estratègica ‘Estructura productiva i clusterització’, amb un interès especial en el desenvolupament de noves directrius orientades a la configuració de noves cadenes de valor al voltant del binomi salut-turisme.
 
La salut és la nostra raó de ser. Unint la nostra especialització a l’atractiu de la nostra illa podem contribuir a forjar una nova proposta turística d’alt valor. Des d’IMPULSA BALEARS connectam amb la resta d’actors del teixit i obrim, així, noves vies per capitalitzar les oportunitats que ofereix un escenari en mutació permanent.

Francisco J. Vilas
President