Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

ROTGER

Lletra/letra:

ROTGER és un grup empresarial de caràcter familiar que centra la seva activitat en l’àmbit de la distribució, la logística i el comerç. Des de la seva creació, l’any 1927, la companyia ha sumat a la comercialització de publicacions i material d’oficina, la distribució d’alimentació i begudes de gran consum, al mateix temps que ha cultivat una vessant important com a operador logístic i de transport a tercers. Opera amb una vocació clara de contribuir, a través del coneixement sobre el mercat de consum i logístic que atresora, a l’optimització del negoci dels seus clients i proveïdors. A més de l’activitat que va donar origen al grup, ha desenvolupat inversions turístiques i immobiliàries a les Balears i les Canàries.

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Comerç i reparacions
• Àrea d'influència
Mida del mercat
• Mida
Gran-Empresa

 

i|compromís

ROTGER comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Estructura productiva i clusterització’, amb un interès especial en la modernització dels serveis que permetin transitar cap a propostes de valor més avançades.
 Cultivam relacions a llarg termini amb els nostres clients des de valors com la cooperació, la iniciativa i l’empatia. A través d’IMPULSA BALEARS la nostra experiència es canalitza cap a la creació de noves eines de pilotatge que, al seu torn, ens mantenen alineats amb les tendències globals que afecten al consum i la producció.

Vicente Rotger
President