Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

TRABLISA

Lletra/letra:

TRABLISA és un grup empresarial familiar de referència a nivell nacional que opera en el sector de la vigilància i la seguretat tant de particulars, com d’empreses i administracions públiques. Amb una trajectòria de més de quatre dècades i més de 5.000 treballadors, articula la seva activitat a través de distintes línies de negoci al voltant de serveis de vigilància presencial, seguretat electrònica, logística i missatgeria, tractament integral d’efectiu, prevenció d’incendis i assistència domiciliària. El creixement de la companyia, basat fortament en la innovació tecnològica per al desenvolupament de noves solucions de seguretat i la promoció del talent, ha ampliat el radi d’acció als serveis auxiliars i la logística, al mateix temps que ha teixit una xarxa de delegacions a Madrid, Catalunya, la Comunitat Valenciana i Andalusia. Actualment, compta amb certificacions de qualitat (ISO 9001), medi ambient (ISO 14001), salut i seguretat en el treball (OSHAS 18001), serveis de seguretat aèria (UNE 16082) i marítima (UNE 16747) i responsabilitat social (RS10).

 

Àmbit d'actuació

• Sector d'activitat
Activitats administratives i auxiliars
• Àrea d'influència
Preparació tecnològica
• Mida
Gran-Empresa

 

i|compromís

TRABLISA comparteix amb la fundació coneixement i experiència al voltant de la iniciativa estratègica ‘Dinàmica empresarial’, amb un interès especial en la formulació de propostes estratègiques orientades al creixement de les unitats de negoci.
 


Cultivam la nostra capacitat d’innovació perquè la consideram el principal vector per capitalitzar el coneixement productiu que hem atresorat al llarg de la nostra llarga trajectòria. A IMPULSA BALEARS contribuïm i, al mateix temps, ens beneficiam del desenvolupament de solucions de monitorització continuada que faciliten el traçat de noves estratègies de reinversió en el nostre negoci.

Joaquín García
Director general