Coneixement compartit per a la competitivitat global de les Balears

 

 
 
 
 
 

Una de cada deu empreses de Balears és d'alt creixement


Autovidal, Mac Hotels i Sampol Ingeniería y Obras comparteixen la seva experiència d’alt creixement a una nova i|conferència d’IMPULSA BALEARS

 

PALMA · Les Balears compten, actualment, amb l’existència de 467 empreses d’alt creixement, xifra que representa el 10,6% de les empreses de més de deu treballadors que operen amb seu a les illes. Així mateix, en aquest grup, s’hi inclouen un total de 46 empreses menors de cinc anys o ‘gaseles’, les quals assoleixen un pes reduït, de l’1%, sobre el teixit regional. Aquests resultats deriven de l’i|focus: El fenomen de l’alt creixement empresarial elaborat per IMPULSA BALEARS per identificar i monitoritzar les unitats empresarials de deu o més treballadors que aconsegueixen incrementar el nivell de facturació o ocupació a un ritme mitjà superior al 20% anual durant tres anys consecutius.

Les principals conclusions s’han exposat en el marc d’una nova i|conferencia que, sota el títol ‘Creixement empresarial i competitivitat: practicant el carpe diem’, ha comptat amb el suport d’ISBA com a patró amfitrió de l’acte. A l’objecte d’il·lustrar amb exemples reals el fenomen de l’alt creixement, la fundació ha comptat, en aquesta ocasió, amb la participació d’Andrés Vidal, director general d’Autovidal, Begoña Amengual, directora general de Mac Hotels i Fernando Sampol, director de contractació de Sampol Ingeniería y Obras.

Actualment, el 50% dels membres del patronato d’IMPULSA BALEARS amb seu a l’arxipèlag compten amb unitats de negoci en alt creixement. D’aquesta manera, 1 de cada 20 empreses que estan experimentant aquest fenomen a les illes formen part de la massa crítica de la fundació. Des d’aquest bagatge, i amb la finalitat de facilitar la presa de decisions als actors regionals, la fundació difon avui, a través de la i|newsletter, núm. 22, un nou itinerari estratègic amb nous recursos.

 

Accedeix a la i|notícia completa

Dijous, 27 juny 2019

 

Títol
Títol
Data
Data